Karácsonyi vőlegénytorta
Hozzávalók:
1 cs babapiskóta, 35 dkg Nutella, 1 doboz Mascarpone krém, 1 dl rum, 10 dkg barackíz, 4 dl tejszín, 4 cs vaníliás cukor, 15 dkg birsalmasajt
A barackízt rummal és 1 dl vízzel kikeverjük. A babapiskótákat belemártogatjuk és egy kerek üvegtál alját kirakjuk vele.
A Nutellát kikeverjük a Mascarpone krémmel és megkenjük vele a piskóta réteget.
Erre az előző módon piskótát teszünk, megkenjük a vaníliás cukorral felvert tejszínhabbal, megszórjuk apró kockákra vágott birsalmasajttal.
Ismét piskóta következik és addig rétegezzük, míg a hozzávalók elfogynak.
Tetejét ízlésesen díszítjük, behűtjük, majd cikkekre vágva kínáljuk.
Utolsó kommentek