Édes Élvezet

Csábító finomságok, kulináris vágyfokozók

Az ország tortája

Érdekességek

REKLÁM

Édességek

REKLÁM

Sós Sütik

Utolsó kommentek

Édes Élvezet 25000 $-ért.

2007.11.30. 07:22 - elde

Címkék: érdekes

Édes Élvezet 25000 $-ért.


Több, mint 4 milló forintba került a világ legdrágább desszertje, mellyel a New York-i luxusétterem bekerült a Guinness-rekordok könyvébe.

A Serendipity 3 nevű étterem november 7-én állította fel Guinness-rekordot, amikor az Euphoria New York nevű luxusékszereket készítő céggel karöltve megalkotta a 23 karátos arannyal bevont desszertet.


A világ legdrágább édessége: egy csokiparfé, amelyet ehető arany és - csak díszítésként - 1 karátnyi gyémánt díszít.

Ez az édes élvezet azonban nem sokáig maradt felhőtlen, ugyanis alig egy hétre rá a a hatóságok bezáratták az éttermet. Az ok pedig nem más, minthogy már másodszor bukkantak egérürülékre, legyekre, szaladgáló csótányokra, eleven egérre, ezért átmenetileg bezáratták az éttermet.



"A lehető leghamarabb megoldjuk a felmerült problémákat" - nyilatkozta Steven Bruce tulajdonos

És akkor ismét bárki megkóstolhatja a világ legdrágább desszertjét – ha van felesleges 25000 dollárja, azaz 4,2 millió forintja a falatozásra.



Vajon mit szólt az a vendég, aki elfogyasztotta ezt édes kis drágaságot, mikor megtudta, hogy fertőzésveszély miatt be kellett zárni a vendéglátóipari helyiséget?

A bejegyzés trackback címe:

https://edeselvezet.blog.hu/api/trackback/id/tr34246992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása